1 százalék

2017-ben összesen 118.816 Ft érkezett az adójóváírásból.

 

Támogatónknak köszönjük.!

Ez alig 2/3-a az előző években nekünk juttatott adóforintoknak, de mint a sajtóhírekből is kiderült, az idén ez általános tendencia és jórészt az egyszerűsített adóbevallás bevezetése hatásának tudják be. Nálunk azonban vélhetőleg az is közrejátszott, hogy támogatóink közül egyre többen vonulnak nyugdíjba és így már nem tudnak felajánlani 1 százalékokat.

Adószámunk: 19815929-2-41
 

2018-ban esedékes adóbevallásuknál is gondoljanak ránk! Nem zavaros ügyeket, hanem egy minden forinttal elszámoló, jól átláthatóan és a szakmai közösség javára tevékenykedő szervezet működését segítik ezzel. Önnek semmibe nem kerül, az egyesületnek mégis nagy segítség!

 

Köszönjük mindenkinek, aki az "1%" adófelajánlásáról korábban is a PNYME javára rendelkezett. Ezzel az ingyenes gesztussal nemes célt támogatnak.

Nem ismeretlen hátterű ügyekhez, hanem a szakmai közvélemény előtt zajló, minden elemében átlátható, a szakmáink javát szolgáló nyilvános tevékenységhez adják azt a támogatásukat, ami egyébként egyetlen forintjába sem kerül!

Az egyesület mindig minden forinttal nyilvánosan elszámolt. Azzal is amit tagjaitól tagdíjként, támogatásként kapott és a saját tevékenysége folytán keletkezett bevételeivel is!  És ez így lesz továbbra is.


Ha környezetében tud olyat, aki nem rendelkezik erről, vagy bizonytalan, kinek szánja, azt győzze meg: adja az egyesület céljaira!

1% felhasználásáról szóló APEH bevallás


Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi út 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.