Eseménynaptár 2019

PNYME Vándorgyűlés - Papírfeldolgozó Napok

Dátum: 2019. szeptember 19-20.

Helyszín: Szentgotthárd - Zalalövő (Elanders Nyomda)
Információ:

A konferencia és a benkett helyszín Szentgotthárd, a pénteki üzemlátogatásra  Zalalövőn az Elanders Nyomdában kerül sor.

Korlátozottan, de még lehet pályázni a szakmai programba illeszkedő konkrét előadás/előadó javaslatokkal. Ilyen megkeresést még köszönettel fogad a szakosztályvezetés. (Schmidt Dániel szakosztályelnök schmidt@pnyme.hu vagy titkarsag@pnyme.hu)

A vándorgyűlés tervezett programja:

2019. szeptember 19. csütörtök

11:00-12:30                Érkezés, regisztráció Szentgotthárdon  a Gotthard hotelben (9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b , www.gotthardhotel.hu )

12:00-13:45                Büféebéd a Hotel éttermében

14:00-19:00                Konferencia-előadások a hotel konferenciatermében 1 kávészünettel

Az előadások még szervezés/egyeztetés  alatt. Folyamatosan kerülnek fel a honlapra

20:30 - tól                      Bankett vacsora a Hotel éttermében

019. SZEPTEMBER 20. péntek

Üzemlátogatás Zalalövőn az Elanders Hungary Kft-nél.

elanders HUNGARY

Az üzemlátogatás csoportokba osztva és vezetéssel történik. Találkozó az időjárástól függően Szalafő/Pityerszeren a parkolóban vagy Őriszentpéteren a Bognár Étterem parkolójában A szállodától kb. 18-20 km. A nyomdalátogatás különbusszal (kb. 20-21 km) több fordulóban.

Részletek a helyszínen, az első napon.

12:00 –                        Ebéd az időjárástól függően Pityerszeren vagy Őriszentpéteren a Bognár étteremben, hazautazás

A Vándorgyűlés nyitott, azon bárki részt vehet, aki elfogadja a részvételi feltételeket, de a PNYME tagsági viszonnyal rendelkezők előnyöket élveznek a jelentkezések elfogadásánál. Szobafoglalások a jelentkezések sorrendjében! 

Kiállítás, termékbemutató stb. lehetősége a konferencia helyszínén: 50 eFt+ÁFA (+ a szálloda által felszámított költségek – pl. árambekötés és fogyasztás - ha ilyen felmerül) Prospektusok, szóróanyagok, reklámajándékok - előzetes egyeztetéssel - szabadon teríthetőek a résztvevők körében.

Csak az on-line vagy az írásban leadott és pontos adatokat tartalmazó jelentkezéseket tekintjük érvényesnek. A szállodaigények kielégítése a beérkezés sorrendjében, de azonos napon érkezett jelentkezéseknél tagjainkat előnyben részesítjük.

Részvételi díj:

 

 

A konferencia részvételi díja az egyesülettel tagsági viszonyban állóknak (pártoló jogi tagok illetve egyéni tagjaink ha saját nevükben jelentkeznek) kedvezményesen 14.000 Ft/fő + ÁFA, Mindenki másnak a teljes ár: 19.000 Ft/Fő + ÁFA

Kivételt képeznek az eseményről tudósító sajtó képviselői akiknek részvételi díjat nem számázunk.

Árak és részvételi feltételek

RÉSZVÉTELI DÍJAK*

Tagjainknak és pártoló jogi tagjaink képviselőinek

14.000 Ft+ÁFA

Teljes ár

19.000 Ft+ÁFA

Sajtó képviselőinek**

ingyenes

ÉTKEZÉSI KÖLTSÉGEK Egységesen

csütörtök ebéd

5.200 Ft+ÁFA

Bankett vacsora ***

9.500 Ft+ÁFA

péntek ebéd

4.000 Ft+ÁFA

*)   A részvételi díjak a szüneti konferenciabüfé (kávé, frissítők, édes/sós aprósütemények) díját igen, de a főétkezések (csütörtök és péntek ebéd, valamint a bankett) költségeit nem tartalmazzák, azokat külön kell igényelni és fizetni. A számlázás egyben történik, de külön soron.

**) Külön köszönettel fogadjuk a Print- és/vagy Online sajtótermékek képviselőit és a teljes programon ingyenesen vehetnek részt. Ha étkezést is szeretnének igényelni, akkor kérjük, azt lehetőleg előre jelezzék. Az étkezési díjakból nem áll módunkban kedvezményeket adni.

***) Azoknak, akik csak a banketten kívánnak/tudnak részt venni, a részvételi díj 12 000 Ft+ÁFA amelyből az étkezés költségrész 9500. Ft+ÁFA.

Szállás árak Ft/Fő/éj + ÁFA

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd,

www.gotthardhotel.hu     GPS 46.955460 / 16.277464 

2Á elhelyezéssel

1Á felár

9.100

6.500

 

A szobaárak tartalmazzák a büféreggelit és a helyi idegenforgalmi adót (IFA). A parkolás a vándorgyűlés résztvevőinek ingyenes.

A szobákban ingyenes fürdőköpeny van bekészítve és az érkezés napján 15:00 órától másnap 11:00-ig ingyenes a belépés a St. Gotthard Spa & Wellness-be.

PNYME Online regisztráció

PNYME Vándorgyűlés - Papírfeldolgozó Napok

2019. szeptember 19-20. Szentgotthárd - Zalalövő (Elanders Nyomda)


A részvétellel járó költségeket és a számla határidőre történő kifizetését vállaljuk.
Kötbérmentes lemondás: szállás szeptember06-ig étkezés szeptember 12-ig lehetséges. Ezt követően 100%-ban ki kell fizetni!
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi utca 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.