Eseménynaptár 2020

Flexo 2020 + nemzetközi drupa Road Show

Dátum: 2020. február 27-28.

Helyszín: Herceghalom
Információ:

A szokásos Flexo szimpózium 2020-ban is a szokott időpontban, február végén, 27-28. csütörtök-péntek kerül megrendezésre Herceghalomban a Hotel Abacusban (konferencia és bankett) illetve üzemlátogatás és szakmai bemutatók az Iprint4You nyomdában, (A korábbi Harsona Nyomda területén) és Sóskúton a Sipospack Kft-nél. (Előzetes ismertető a lap alján)

A rendezvény díszvendége és fő előadója Sabine Geldermann, a drupa igazgatója!.

Így most speciálisan nem csak a flexoban érdekelteknek, de a többi nyomdai technológiában érintetteknek is, hisz a drupa változatlanul a világ legjelentősebb szakmai kiállításunk és erről ismét rendkívüli megtiszteltetésként személyesen a drupa igazgatója, ad pontos tájékoztatást. (Aki igen kevés régiót, országot látogat meg személyesen is!) Kérésünkre ráadásul azt is "bevállalta", hogy a másik nagy Messe Düsseldorf világeseményről, a májusi Interpackról is szolgál előzetes információkkal!

A KONFERENCIA TERVEZETT PROGRAMJA:

A konferencia és bankett helyszíne Herceghalom, Abacus Hotel **** 

2020. FEBRUÁR 27. csütörtök

10:00 – 11:30             Sajtótájékoztató (külön meghívás szerint)

11:00-12:30                Érkezés, regisztráció Herceghalom, Abacus Hotelben

(2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.  www.abacus.hu)

12:00-13:30                Büféebéd a Hotel éttermében

14:00-19:30                Konferencia-előadások a hotel konferenciatermében 1 kávészünettel

(Az idegen nyelvű előadások tolmácsolással)

14:00 – 14:30           Megnyitó, köszöntő - Fábián Endre az egyesület elnöke

Flexo vs. digitális, bemutatkozik a házigazda - Németh Márton ügyvezető igazgató Iprint4You

14:30 – 15:45           MINDEN AMI drupa (+ Interpack!)

Sabine Geldermann drupa igazgató, Messe Düsseldorf

A magyar vonatkozásokról címszavakban - Máté Szilvia BD-Expo, Pesti Sándor PNYME

15:45 – 16:00             drupa 2020 - 10A19 Minden idők legnagyobb magyar drupa kiállítója/standja - Varga Dénes ügyvezető, Varga Flexo Kft.

16:00 – 16:30             kávészünet

16:30 – 19:30              Szakmai előadások (az előadások még egyeztetések alatt és folyamatosan kerülnek fel a http://www.pnyme.hu/esemenynaptar.php?act=esemeny&eid=1190 honlapunkra.

Már egyeztetet előadások: EUMATEX GmbH (A konferencia kiemelt támogatója) lézeres anilox tisztítás és Comexi vágógépek lehetőségei valamint a Leonhard Kurz Europe Kft. speciális anyagairól részletek.   

20:30 -                        Bankett vacsora a Hotel éttermében

2020. FEBRUÁR 28. péntek

10:00 – 12:00              Üzemlátogatások  Az Iprint4You Herceghalmi és a Sipospack sóskuti üzemében (IPrint a Hoteltől gyalog 3-4 percre, Sipospack Kft. (Sóskút, Jedlik Á u.10. ) különbusszal)

1. csoport     Hotel – Sipospack Sóskút (busz) –  IPrint4You Herceghalom (busz) – hotel (gyalog)

2. csoport     Hotel - IPrint4You Herceghalom (gyalog) – Sipospack Sóskút (busz)  –Hotel (busz)

12:00 –                        Ebéd, Abacus Hotel éttermében

A résztvevők elfogadják, hogy a rendezvény nyilvános, így azon akár a sajtó, akár bármelyik résztvevő kép és/vagy hangfelvételeket készíthet! És tudomásul veszik, hogy az EUMATEX nagylelkű támogatása lehetővé teszi, hogy a szervezők egy szerkesztett professzionális gyártású filmben is dokumentálják a rendezvényt  amely később szélesebb szakmai körben is megosztásra kerül.

Flexo – útközben, GPS segítséggel - PNYME Flexo konferencia 2020

Nem vitás, a csomagolás elképzelhetetlen a flexo nélkül és a flexóval készült termékek fő felhasználási területe is a csomagolóanyag. Ugyanakkor napjaink – amúgy okkal! – vezető témája a klímaváltozás, az ipar és környezet viszonya és ezen belül is fokozottan a csomagolóanyagok. Útközben van tehát nem csak a flexó, de az összes egyéb nyomdaipari technológia és nem a szokott műszaki fejlődés útján, hanem a teljes ipari struktúrán belüli helyét, szerepét tekintve.

Aki ezen a ralin indulna és a haladásához pontos itinert, pláne ha megbízható GPS-t szeretne, az nem szalaszthatja el az alkalmat, ott kell lennie az idei első konferenciánkon!

És speciálisan, most nem csak a flexoban érdekelteknek, de a többi nyomdai technológiában érintetteknek is, hisz a drupa változatlanul a világ legjelentősebb szakmai kiállításunk és erről ismét rendkívüli megtiszteltetésként személyesen a drupa igazgatója, Sabine Geldermann asszony ad pontos tájékoztatást. Egyúttal a másik nagy Messe Düsseldorf világeseményünkről, a májusi Interpackról csomagolás/csomagolóanyag  világkiállításról is szolgál előzetes információkkal!

A pénteki üzemlátogatások idén ismét speciális lehetőség. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megtekinteni az ország első HP Indigo 20000-es digitális nyomdagépét az I Printben, valamint a Sipospack Kft sóskúti alapanyag feldolgozó üzemét, ahol mikro-, makro- és lézerperforálás mellett ,többek között laminálással, konfekcionálással is találkozhatnak.

 

Részvételi díj:

A Flexo szimpózium nyitott, azon bárki részt vehet, aki elfogadja a részvételi feltételeket, de a tagsági viszonnyal rendelkezők előnyt élveznek a jelentkezések elfogadásánál.

Árak és részvételi feltételek

Flexo konferencia 2020. február 27-28. Herceghalom - Sóskút

RÉSZVÉTELI DÍJAK*

Tagjainknak és pártoló jogi tagjaink képviselőinek

16.000 Ft+ÁFA

Teljes ár

20.000 Ft+ÁFA

Sajtó képviselőinek**

ingyenes

ÉTKEZÉSI KÖLTSÉGEK Egységesen

csütörtök ebéd (büfé 1 itallal + kávé)

6.600 Ft+ÁFA

péntek ebéd (1 itallal + kávé)

6 600 Ft+ÁFA

Bankett vacsora (büfé + 2órás italcsomag)***

12.000 Ft+ÁFA

*)   A részvételi díjak a szüneti konferenciabüfé (kávé, frissítők, édes/sós aprósütemények) díját igen, de a főétkezések (csütörtök és péntek ebéd, valamint a bankett) költségeit nem tartalmazzák, azokat külön kell igényelni és fizetni. A számlázás egyben történik, de külön soron. (Mint a korábbi gyakorlatunk volt)

**) Külön köszönettel fogadjuk a Print- és/vagy Online sajtótermékek képviselőit és a teljes programon ingyenesen vehetnek részt. Ha étkezést is szeretnének igényelni, akkor kérjük, azt lehetőleg előre jelezzék. Az étkezési díjakból nem áll módunkban kedvezményeket adni.

***) Azok, akik csak a banketten kívánnak/tudnak részt venni, azoknak a részvételi díj 15 000 Ft+ÁFA amelyből az étkezés költségrész 12.000. Ft+ÁFA.

Kiállítás, termékbemutató stb. lehetősége a konferencia helyszínén: 50 eFt+ÁFA (+ a szálloda által felszámított költségek – pl. árambekötés és fogyasztás - ha ilyen felmerül) Tagjainknak 50% kedvezmény!

Prospektusok, szórólapok, tollak, jegyzettömbök és más egyéb céges reklámanyagok elhelyezése vagy szétosztása a résztevők körében előzetes tájékoztatásunk mellett de mindenkinek ingyenes.


Szállás árak Ft/Fő/éj + ÁFA

ABACUS Hotel **** Herceghalom www.abacusl.hu

2Á elhelyezéssel

elhelyezéssel

16.500

24.000

2020. február 7-a utáni jelentkezésekre

17.500

25.000

 

A szobaárak tartalmazzák a büféreggelit, a helyi idegenforgalmi adót (IFA) és a hotel wellness részlegének díjtalan használatát. A parkolás a zárt belső parkolóban a konferencia résztvevőinek ingyenes.

Jelentkezések lehetőleg on-line vagy a letölthető jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre.

Csak az on-line vagy az írásban leadott és pontos adatokat tartalmazó jelentkezéseket tekintjük érvényesnek. A szállodaigények kielégítése a beérkezés sorrendjében, de azonos napon érkezett jelentkezéseknél tagjainkat előnyben részesítjük.

Az On-line jelentkezésről azonnal megkapják a visszaigazolást. A jelentkezési lapon történő jelentkezéseket a lapon megadott ügyintézőnek küldött E-mailben igazoljuk vissza. A részvételi díjakat kiszámlázzuk.

A szimpóziumon a részvétel feltétele, hogy a kiszámlázott részvételi díjakat a szimpóziumig megkapjuk, illetve - előzetes bejelentés mellett - bankkártyával vagy készpénzzel a helyszínen kifizessék.

Jelentkezési határidő legkésőbb február 21. péntek!

Lemondási feltételek: A szállásokat kötbér mentesen legkésőbb február 10. délig lehet lemondani.

Az étkezések kötbérmentes lemondása legkésőbb február 18-án 10:00 óráig lehetséges. 

Ezt követően a megrendelt szállást ill. étkezést 100%-ban ki kell fizetni!

További felvilágosítás: szervezési kérdésekben a titkárság (Fodor Erzsébet 1-783 0347, 30-632 3344), a szakmai tartalommal kapcsolatban Szabó Szabolcs (30-288-6555) a nyomdaipari szakosztály elnöke.


Feltöltött dokumentumok:

Flexo jelentkezési lap

PNYME Online regisztráció

Flexo 2020 + nemzetközi drupa Road Show

2020. február 27-28. Herceghalom


A részvétellel járó költségeket és a számla határidőre történő kifizetését vállaljuk.
Lemondás kötbérnélkül 2020. február 10-ig lehetséges
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi utca 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.