Flexo Szimpózium 2022. szeptember 8-9.

Egy évvel ezelőtt, a Covid háttérbe szorulásakkor, még bizakodhattunk a „normális”, megszokott élet visszatérésében, azonban mára teljesen egyértelművé vált, hogy egy elhúzódó és súlyosbodó gazdasági válságra kell felkészülnünk, amely a nyomdaipart sem fogja elkerülni. Az infláció felpörgése, akadozó alapanyagellátási lánc, bizonytalan geopolitikai események. Ebben a helyzetben kiemelten fontos a tapasztalatok megosztása és a Flexo-szektort (is) érintő legfontosabb aktuális információk begyűjtése. Az idei szimpózium tartalmát úgy állítottuk össze, hogy a legfrissebb szakmai újdonságokon túl, a minden résztvevőt érintő aktuális gazdasági, hatékonysággal összefüggő és HR témákkal is foglalkozzunk.

Tervezett előadók:

 

Kosztya Botond Mondi Szada Kft. Mondi Szada bemutatkozása
  Schawk Hungary Kft.
Ratkovics Péter Partners Kft. Flexo lemez menedzsment és automatikus színkivonat kezelés
Varga Zoltán Windmöller & Hölscher Flexó nyomtatás Ipar 4.0 megoldásokkal
Klaudia Maňúrová Plastex spol s.r.o. Bellissima DMS – újszerű rács és forradalmi minőség a flexónyomtatásban
Dr. Bod Péter Ákos Budapesti Corvinus Egyetem Az aktuális Magyar gazdasági környezet, EUR/HUF árfolyam alakulása, pályázati források elérhetőségei és a 2023-as várható kilátások.
Polgár Zita Honnan lesz motivált munkavállalója a Flexónyomdáknak?
Mátrai Norbert, Bartl János Kaizen Institute Hungary Kaizen stratégia a nyomdaiparban
Georg Fleder, Tolmácsol: ifj. Schuck István Koenig & Bauer Flexotecnica/Prosystem Kft. Csomagolási trendek a közeljövőben
László Norbert Eumatex GmbH Minőségellenőrző rendszerek nyomtatás és laminálás közben- BST és Synaptik

Az üzemlátogatások helyszínei a MONDI Szada Kft. és a Schawk Hungary Kft. lesznek.

Részvételi díjak és feltételek:

 

 • A szobaárak tartalmazzák a büféreggelit, parkolást és az IFA-t.
 • A jelentkezéseket lehetőleg on-line a honlapunkon pnyme.hu illetve a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre kérjük.
 • Csak az on-line vagy az írásban leadott és pontos adatokat tartalmazó jelentkezéseket tekintjük érvényesnek. Az előzetes telefonos egyeztetéssel megbeszélteket legkésőbb másnap kérjük írásban megerősíteni, különben a foglalásokat nem tudjuk garantálni és ebből eredően semmilyen reklamációt nem fogadunk el!
 • A szállodaigények kielégítése a beérkezés sorrendjében, de azonos napon érkezett jelentkezéseknél tagjainkat előnyben részesítjük!
 • Az On-line jelentkezésről azonnal megkapják a visszaigazolást. A jelentkezési lapon történő jelentkezéseket a megadott ügyintézőnek elküldött E-mailben igazoljuk vissza. A részvételi díjakról előlegbekérőt állítunk ki. A részvétel feltétele, hogy a kiszámlázott részvételi díjakat legkésőbb az eseményig átutalják.
10:30 - 13:30
REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ BUDAPESTEN, A HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL-BEN (1039 Budapest, Piroska utca 3-5.) www.holidaybeach.hu

12:00 - 13:45
EBÉD

EBÉD A HOLIDAY BEACH BUDAPEST ÉTTERMÉBEN

14:00 - 18:30
SZAKMAI ELŐADÁSOK

SZAKMAI ELŐADÁSOK A HOLIDAY BEACH BUDAPEST PLENÁRIS KONFERENCIATERMÉBEN KÖZBEN KB. 15:40 – 16:30 KÁVÉSZÜNET

20:00 -
BANKETT-VACSORA

BANKETT-VACSORA A HOLIDAY BEACH BUDAPEST ÉTTERMÉBEN

  9:00 -
  AUTÓBUSZOK INDULÁSA AZ ÜZEMLÁTOGATÁSOKRA

  A Holiday Beach Budapest Hotel (1039 Budapest, Piroska utca 3-5) előtti bevezető útról indulnak a transzferek a Mondi Szada Kft. és a Schawk Hungary Kft. üzeméhez. A buszok körjáratban közlekednek és mindkét helyszínt érintve a Holiday Beach Budapest Hotelhez érkeznek vissza. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Mondi Szada üzem megtekintése kizárólag a buszos transzferrel érkezők számára lehetséges! Egyéni behajtás/belépés az üzem területére nem engedélyezett!

  9:30 - 12:30
  MONDI SZADA KFT. ÉS SCHAWK HUNGARY KFT. ÜZEMLÁTOGATÁS

  A MONDI üzemlátogatása során a munkavédelmi cipő használata kötelező, ezért a résztvevőknek azt hozniuk kell magukkal! Továbbá az üzem területén a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök használata szigorúan tilos! A nők számára kötelező a hosszú ruházat (nadrág vagy harisnya) viselése.

  13:00 -
  EBÉD A HOLIDAY BEACH BUDAPEST ÉTTEREMBEN

  EBÉD A HOLIDAY BEACH BUDAPEST ÉTTEREMBEN (1039 Budapest, Piroska utca 3-5.)

  Hozzászólás írása

   Esemény részletei

   2022.09.08. 10:00
   2022.09.09. 15:00
   Budapest

   Szervezők

   PNYME
   titkarsag@pnyme.hu
   36309278317
   http://pnyme.hu
   A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) 1948 óta a papír- és a nyomdaipar, a könyv- és lapkiadás, a restaurálás, a papírkereskedés és az ezekhez kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek ill. tanulók, nyugdíjasok, stb. valamint az ilyen profillal működő vállalkozások önkéntes társulása.