PPDexpo 2022 május 24-26

The event is expired

Print, Packaging & Digital – Papír és Nyomdaipari szakkiállítás

A Papír- és Nyomdai Műszaki Egyesület (PNYME) 2013-ban hívta életre a PPDexpo (Print, Packaging & Digital) szakmai kiállítást.  A kétévente megrendezett szakmai kiállítás a 2021-ben aktuális esemény kényszerű törlése miatt, 2022 május 24-26 között ötödik(!) alkalommal nyitja meg kapuit.

Az elmúlt két év kényszerű „szünete” olyan információs vákumot hozott magával, amire a kiállítók válaszul a leginnovatívabb és legkorszerűbb megoldásokat és technológiákat készülnek bemutatni. Ahogyan a termelőcégek sem álltak le a gyártással a Covid évei alatt, úgy a gépgyártók sem álltak le a különböző fejlesztésekkel és alig várják, hogy ezek a megoldások a nagyközönség előtt is bemutatkozhassanak. A két expón összesen több mint 80 kiállító, mintegy nettó 2500 négyzetméteren hozza el a leginnovatívabb technológiákat és üzleti megoldásokat, amelyek az érdeklődő vállalkozások segítségére lehetnek a mai kihívásokkal teli időszakban és inspirációt adhatnak a jövőkép megtervezéshez is.

Továbbá a szervezők olyan tartalmas szakmai programmal készülnek, amelyek NEM CSAK a nyomdai szakemberek számára lehetnek érdekesek, hanem mágnesként vonzzák iparág függetlenül a nyomtatás, a legújabb csomagolási trendek, a kreatív nyomdatermékek, a papír és más nyomathordozók iránt érdeklődőket is. A nyomtatás és az alapanyagok feldolgozásának határtalan lehetőségei számos egyedi installáción kerülnek bemutatásra. Egy olyan világ tárul majd a szemünk elé, ahol rádöbbenünk, ma már mindent (is) nyomtatással állítanak elő. A PPDexpo és SignExpo ebben a vonatkozásban a nyomtatott kommunikáció valamint a grafikai ipar közös presztízstrendezvénye is, ahol a printed médiákkal kapcsolatos általános előítéletek is megdőlnek.

A programot számos izgalmas előadás, szerzői könyvdedikálások, a Best Print Hungary és Hungaropack Student díjkiosztói, exkluzív autófóliázás, kirakatbaba díszítő verseny és a kiállító cégek által szervezett nyereményjátékok színesítik majd.

Az edukáció kiemelt szerepet kap az idei expókon, ahol nemcsak a szakma közép- és felsőfokú szakképzőhelyei lesznek jelen, hanem a következő generáció tagja is belekóstolhatnak a grafikai ipar sokszínűségébe, és ha sikerült Őket megnyerni, akkor az expó ideje alatt akár nyári gyakorlati helyet vagy munkahelyet is találhatnak maguknak.

Találkozzunk a PPDexpo és SignExpon!

 

Érdeklődni lehet a titkarsag@pnyme.hu és  a +36 30/927-8317 telefonszámon.

Helyszín: Budapest, BOK „A” csarnok (Az ukrán menekültek elkülönítve a „B” csarnokban vannak elhelyezve!)

Leave a reply

  Esemény részletei

  2022.05.24. 10:00
  2022.05.26. 17:00
  BOK (volt SYMA)
  BOK Csarnok
  1146 Budapest, Dózsa György út 1.

  Szervezők

  PNYME
  titkarsag@pnyme.hu
  36309278317
  http://ppdexpo.hu
  A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) 1948 óta a papír- és a nyomdaipar, a könyv- és lapkiadás, a restaurálás, a papírkereskedés és az ezekhez kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek ill. tanulók, nyugdíjasok, stb. valamint az ilyen profillal működő vállalkozások önkéntes társulása.
  Verified by MonsterInsights