Eseménynaptár 2016

PNYME Vándorgyűlés

Dátum: 2016. szeptember 29-30.

Helyszín: Balatonkenese és Veszprém
Információ:

Az év legnagyobb hazai szakmai rendezvénye egyúttal a szakmai közélet hagyományosan legnagyobb figyelemmel kísért eseménye a PNYME Vándorgyűlés, amit idén - 1999 után ismét – az MH balatoni Rekreációs és Konferenciaközpontban rendezünk szeptember 29-30-án, Balatonkenesén. A pénteki üzemlátogatásokra pedig a Prospektus és az OOK-Press nyomdákban várják a kollégákat.

Dorothynak, hogy eljusson Ózhoz a nagy varázslóhoz, aki megoldást kínálhat a problémáira, még elég volt egyszerű utasítást követnie: „mindig a sárga köves úton…” A mai fejlett – egyúttal kellően bonyolult úthálózatok korában már könnyű elvéteni nem csak az utat, de az irányt is. A nyomdászok pedig különösen fogékonyak a szivárvány árnyalataira is, nem mindegy hát, melyik út lesz, ami átvisz alatta!

A drupa kapcsán is valami hasonló érződik. Az egyértelmű, hogy a sárga köves út - vagy nevezzük csak tradicionális nyomdaiparnak – korszaka lezárult és végérvényesen átkerült az Oldtimer kategóriába. Ezer irányban és egymást szintben vagy alul-felüljárók rendszerében keresztezve futnak az utak. Ahol lehet céltalanul bolyongani is amíg tart az üzemanyag vagy visz a lendület de a cél mégis csak az, hogy eljussunk egy pontba, amit mi választunk magunknak. És igen, átmehessünk a szivárvány alatt…

Az már nem kétséges, hogy a 2016-os drupa sokkal többet adott, mint amit előre ígért. A szlogen az volt, hogy érintsd meg a jövőt. De a jövő „elébünk jött” hogy megérintsen minket - ha hagyjuk! A vándorgyűlés szakmai előadásait ezért úgy állítjuk össze, hogy az érintésekből kiválaszthassuk mindazt, ami nem csak egyszeri kellemes simogatás, hanem biztató apai kézfogást jelent az útra indulónak.

A pénteki nyomdalátogatásokon pedig két olyan nyomdát lehet megtekinteni, akik mindig biztosan navigáltak az úthálózaton és bízhatunk benne, hogy most is tájékozottak a maguk számára legkedvezőbb útvonalról!

A részvételi díjak idén is az egyesület rendezvényeinél megszokott nagyon kedvező és évek óta változatlan árszínvonalon!

Vándorgyűlés 2016 – különleges alkalom a nagy szakmai útelágazások előtt a tájékozódásra. Éljenek vele! 

PNYME Vándorgyűlés 2016. szeptember 29-30. - Tervezett programja

2016. Szeptember 29. csütörtök, Balatonkenese

Délelőtt:          Érkezés, regisztráció Balatonkenesén a Magyar Honvédség rekreációs kiképzési és konferencia központjában (8174 Balatonkenese, Tompa Mihály út 1.), ebéd

14:00 – 19:00              Plenáris ülés a mozi-teremben 1 kávészünettel

Bemutatkoznak a házigazdák

A 30 éves Prospektus Nyomda Kft.

OOK Press Nyomda Kft.

A drupa a világban, a világ a drupán

Statisztikák, trendek vélemények avagy - mit mutatnak a számok és a reakciók- Máté Szilvia BD-Expo Kft. a drupa hazai képviselete

Sikerült megérinteni a jövőt? És a jövő megérintett minket? – Pesti Sándor

Csomagolóanyag gyártás drupa után - Interpack előtt - Nagy Miklós CSAOSZ

A drupa legnagyobb, meghatározó kiállítóinak illetve hazai képviseleteiknek prezentációi a drupa hatásairól a hazai nyomdaiparra

Canon - Szalai István (cím egyeztetés alatt)

Heidelberg - Jakubász Péter (cím egyeztetés alatt)

Konica Minolta - Martin Péter, Konica Minolta jövőképe a drupa után

manroland - Kelemen György, Mohor Balázs (cím egyeztetés alatt)

Xerox - Lendvai Gyöngyi (cím egyeztetés alatt)

20:30-tól         Bankett, baráti találkozó a központi étteremben

2016. Szeptember 30. péntek, Veszprém

Délelőtt:          Üzemlátogatások Veszprémben a Prospektus és az OOK-Press Nyomdában

                      (Reggeli után egyéni utazás Kádártára, ahol különbuszokra szállunk és üzemlátogatás a két nyomdában                       majd vissza a Kádárta vendéglőhöz és ebéd.) 

                        Ebéd Kádártán

Részvételi díj:

Tudnivalók az egyes részvételi díjakhoz:

*)   Az ebédet igen, de a bankett díját már nem tartalmazza

**) A részvételi díjról csak a tag nevére szóló számlát tudunk kiállítani!

***)  "Sajtó" részvételi díjat – kiadványonként 1 fő - akkor számlázunk, ha a következő megjelenéskor értékelhető terjedelmű és színvonalon megírt cikk jelenik meg!
****)  A részvételi díj az étkezések költségét igen, de az adóterheit nem tartalmazza, ezért a számlánkban az étkezés költségét külön soron hozzuk.

 


PNYME Vándorgyűlés 2016 részvételi díjak

(Ft + ÁFA/fő)

teljes program

csak 1. nap*

Bankett

1. és 2. nap bankett nélkül

Bankett és 2. nap

Teljes ár

37 000

20 000

12 000

25 000

17 000

Jogi tag képviselőjének és egyéni tagjainknak**

29 000

16 000

10 000

20 000

14 000

Sajtójegy***

12 600

100

7 500

6 700

7 800

Részvételi díjból étkezési költség rész****

12 600

3 200

7 500

6 700

11 000

A vándorgyűléshez kapcsolódó kiállítás, termékbemutató lehetősége

a nem pártoló jogi tag cégeknek 50.000 Ft+ÁFA.

 

Szálláslehetőségek és árak

2Á elhelyezéssel

1Á felár

(Ft/fő/éj + ÁFA)

MH Hotel Napfény

5 800

3 500

MH Hotel Napfény - lakosztály

6 800

-

(min. 2 fő részére vehető igénybe)

MH Hotel Aranyhíd

4 000

2 500

A szobaárak tartalmazzák a büféreggelit és az IFA-t. továbbá a hotel nyilvános kényelmi szolgáltatásainak a használatát. A parkolás ingyenes.

·         A jelentkezéseket lehetőleg on-line a honlapunkon www.pnyme.hu illetve a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre, vagy faxon a 780-6460 számra kérjük.

·         Csak az on-line vagy az írásban leadott és pontos adatokat tartalmazó jelentkezéseket tekintjük érvényesnek. Az előzetes telefonos egyeztetéssel megbeszélteket legkésőbb másnap kérjük írásban megerősíteni, különben a foglalásokat nem tudjuk garantálni és ebből eredően semmilyen reklamációt nem fogadunk el!

·         A szállodaigények kielégítése a beérkezés sorrendjében, de azonos napon érkezett jelentkezéseknél tagjainkat előnyben részesítjük! Tekintettel a helyben limitált szálláshelyekre, feltétlen előnyt élveznek a kétágyas elhelyezést igénylők!

·         Az On-line jelentkezésről azonnal megkapják a visszaigazolást. A jelentkezési lapon történő jelentkezéseket a megadott ügyintézőnek küldött E-mailben igazoljuk vissza. A részvételi díjakat kiszámlázzuk. A részvétel feltétele, hogy a kiszámlázott részvételi díjakat legkésőbb  a vándorgyűlésig átutalják illetve - előzetes bejelentés mellett - bankkártyával vagy készpénzzel a helyszínen kifizessék.

·         Kötbérmentes lemondás szeptember 5-ig lehetséges. Szeptember 16-ig történő lemondásnál a szobaár 50 %-át kell kifizetni. Szeptember 16. után már nincs mód a kötbérmentes lemondásra, a szállás és étkezési költségek 100%-át kell kifizetni!

·         A HM objektumba belépéshez előzetesen meg kell adni bizonyos személyes adatokat. Ehhez majd adatgyűjtő Excel táblázatot küldünk. Kérjük az adatokat majd ebben a formában megadni. Minden személyes adatot zártkörűen és fokozottan bizalmasan kezelünk!


Feltöltött dokumentumok:

Jelentkezési lap Vándorgyűlés
Vándorgyűlés 2016 meghirdetés
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.