Eseménynaptár 2019

Nyomatminőség-jellemzők mérése és dokumentálása 2nd

Dátum: 2019. október 31.

Helyszín: Pátria Nyomda Zrt. (Nagytárgyaló)
Információ:

A Nyomatminőség-jellemzők mérése és dokumentálása című szeptemberi oktatásra, a korlátozott létszám miatt, többen nem „fértek” be. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Mérnök és nyomdász Kft. 2019. október 31-ére ezúton újból meghirdeti ezt az oktatást.

A téma aktualitását az adja, hogy az utóbbi években megnövekedett a minőségdokumentálás iránti igény, és erre vonatkozóan új szabványok, műszaki irányelvek is megjelentek. Az egynapos oktatás célja az, hogy az azon résztvevők megismerjék és értelmezzék a csak angol nyelven elérhető szabványok részleteit, és teljes, átfogó ismeretet szerezzenek a nyomatminőséget meghatározó jellemzőkről, mérésük módszereiről, a tűrésekről és a nemzetközileg elvárt, szabatos dokumentálás követelményeiről.

Az oktatás anyaga a hagyományos és a digitális nyomtatás területén dolgozó kereskedők, technológusok, üzemvezetők, minőségellenőrök, gépmesterek, illetve operátorok, valamint a reklamációkezeléssel foglalkozó szakemberek részére nélkülözhetetlen, de átfogó jellege révén valamennyi grafikai iparban dolgozó számára érdekes és hasznos lehet.

 

Jelentkezés: érkezési sorrendben a maximális 20 fős létszámig, legkésőbb 2019. október 22-ig.

 

 

Részvételi díj:

49.000 Ft+ÁFA/fő

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.