Eseménynaptár 2020

Hungarian drupa village falugyűlés (2021-re haalsztva)

Dátum: 2020. június 04.

Helyszín: Graphisoft Park (tervezett/javasolt helyszín)
Információ:

Düsseldorfot a drupa idején világszerte csak "drupaciti Düsseldorf" néven emlegetik. Az egyesület jelenléte szerényen csak "drupa village/magyar drupa tanya" néven szerepel, de nem a város árnyékában, hanem fényében!

A drupa előtt ezért most is megrendezünk egy kiállítói-látógatói össznépi falugyűlést, ahol bemutatkozási lehetőséget kapnak mindazon kiállítók, akiknek a magyar látogatók széles köréhez lesz mondanivalójuk (Mit mutatnak be, miért lesz érdemes feltétlen felkeresni a standjukat) és a drupa képviselettel közösen mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást adunk a látogatást tervezőknek.  

Bónusz: pénzügyi tanácsadás - Nem csak majd a PNYME standon 

Az MKB Euroleasing szakemberei itt lesznek már a falugyűlésen is és tanácsokat adhatnak, milyen pénzügyi előkészületeket tegyen meg, aki eleve gépvásárlás céllal utazik a drupára!

Részvételi díj:

A drupa halasztása miatt - értelem szerűen - a kiállítók bemutatkozásait is a jövő évi drupa előtt 2-3 héttel célszerű megrendezni. 

A felmerülő költségeket a bemutatkozó drupa kiállítók (hazai képviselőik) finanszírozzák így a a drupa látogatóknak ingyenes. 

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.