Eseménynaptár 2021

PNYME - Flexo Szimpózium 2021_VÁRÓLISTÁRA JELENTKEZEM

Dátum: 2021. szeptember 16-17.

Helyszín: Orosháza-Gyopárosfürdő / Békéscsaba
Információ:

FIGYELEM!

A rendkívül nagy érdeklődésre való tekintettel az esemény résztvevőinek száma elérte a 150 fős maximumot, így 2021. augusztus 12-től már csak várólistás jelentkezésre van lehetőség. Ez azt jelenti, hogy az esetleges lemondások esetén a várólistás jelentkezések sorrendjében van lehetőség részt venni a szimpóziumon. Itt is fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy a konferencia online módon is követhető, amelyre a regisztráció folyamatosan nyitott!

 

Még a Covid-19-cel is gyorsan elszaladt ez a több mint egy év. A nyomdaipar különféle szegmenseit más és más módon érintették a korlátozó intézkedések. Voltak, akik hatalmas megrendelés dömpingről, míg mások soká elhúzódó üresjáratokról számoltak be. Az azonban kimondható, hogy a nyomdaipar szereplői alkalmazkodtak az új helyzethez, egyesek műszaki fejlesztéseket hajtottak végre, míg mások a vállalat átszervezésével és hatékonyabbá tételével foglalkoztak.

Legfontosabb megtapasztalásaink:

  • Drasztikusan lecsökkenthetjük az utazást és találkozókat lehet online is tartani… bizonyos mértékig.
  • Számtalan digitális oktatáson vehetünk részt… de semmi nem helyettesíti a gyakorlati képzést.
  • Home office, igen… de nem minden munkakör végezhető így.
  • Az embereknek közvetlen kapcsolatokra van szükségük!

Ültessük át ezeket a konklúziókat a gyakorlatba és használjuk fel jobbításra őket. Tanuljunk együtt és szerezzünk hatékony „eszközöket” a PNYME rendezvényein, hogy a jövő kihívásaival is sikerrel nézhessünk szembe!

2020 februárjában a Flexo szimpóziummal „zártuk” és közel másfél év kényszerű szünet után a Flexo szimpóziummal indítjuk újra az egyesületi életünket.

Idei első (és reményeink szerint nem az utolsó) rendezvényünk előadásainak fókuszában a legfrissebb technikai fejlesztések és műszaki megoldások állnak, de foglalkozunk a flexot érintő marketing, környezetvédelem és oktatás legaktuálisabb történéseivel is.

Az üzemlátogatásunk zászlóshajója a MONDI Békéscsaba, ahol bepillantást nyerhetünk egy valóban sikeres multinacionális nagyvállalat működésébe, továbbá lehetőség nyílik az ország legmodernebb nyomdai tudásközpontjának és képzőhelyének megtekintésére is.

Részvételi díj:

FIGYELEM!

MÁR CSAK VÁRÓLISTÁS FOGLALÁSSAL ELÉRHETŐ A RENDEZVÉNY!

Flexo-2021-artabla


Feltöltött dokumentumok:

FLEXO 2021 RÉSZLETES PROGRAM
Jelentkezési lap_Flexo szimpózium_2021
Meghirdetés_Flexo szimpózium_2021
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.