Eseménynaptár 2021

XXVIII. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA Zöld Minikonferencia

Dátum: 2021. november 11-12.

Helyszín: Hajdúszoboszló / Debrecen
Információ:

Az idei nyomdász vándorgyűlésünk helyszínei Hajdúszoboszló és Debrecen lesznek, ahol érdekes előadásokkal és egy igazi szakmai csemegével várjuk a jelentkezőket. A programot úgy állítottuk össze, hogy az a résztvevők számára praktikus, hasznos és egyben szórakoztató is legyen.

A szakmai program igen tartalmas lesz, két konferenciát és számos izgalmas előadást ölel fel. Az első a GPwA 2021. Zöld Minikonferencia és Díjátadó, majd ezt követően a Vándorgyűlés előadásai következnek, amelyek idén is a leginkább fókuszban lévő témakörökkel (papír ellátási nehézségek, új technológiák és trendek a nyomdaiparon belül) foglalkoznak. Ezen alkalommal kerül sor a PNYME által 2021. évben adományozott Dr. Vámos György és Lengyel Lajos díjak ünnepélyes átadására is.

Az első nap házigazdája a Heidelberg Magyarország Kft. lesz, aki idén ünnepeli 30. jubileumát, így a nap folyamán előadásokkal, ajándékokkal és meglepetés programmal kedveskednek a résztvevők számára.

A második napon az üzemlátogatást biztosító vendéglátónk az idén 460. éves Alföldi Nyomda Zrt. lesz. Az utóbbi évek sorozatos high-tech fejlesztéseinek és a tradicionálisan kimagasló szakértelemnek köszönhetően, hazánk legjelentősebb könyvgyártó üzemét tekinthetjük meg. Bizton állíthatjuk, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Kedvcsinálónak olvassa el a Magyar Grafika szeptemberi számában az Alföldi Nyomdáról készült riportot!

 

Részvételi díj:

reszvetel


Feltöltött dokumentumok:

HIRDETMÉNY_Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA
JELENTKEZÉSI LAP_Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA
PROGRAM_Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.