Eseménynaptár 2011

Szervezetfejlesztés, vezetői továbbképzés

Dátum: 2011. március 08.

Helyszín: PNYME
Információ:

Szakmai továbbképzés gyakorló - vagy kinevezés előtt álló - vezetőknek.

Minden cégvezetőt és tulajdonost elárasztanak a különböző vezetői továbbképzések ajánlatai. Ezek közös jellemzője, hogy bármilyen divatos tananyagra épülnek is, közvetlenül alig hasznosíthatóak a szakmáinkra jellemző kis létszámú, de nagyon összetett, gyakran speciális feladatokkal birkózó üzemekben. Nyilván, a tanfolyamszervezők és a trénerek érdeke, hogy ugyan azt, minél többször elmondhassák, minél több bőrt húzzanak le ugyan arról, de a nyomdák, a beszállítóik, a stúdiók, kiadók és a többi hozzánk kapcsolódó szakterület cégei nem multik, nálunk nem – vagy csak korlátozottan - lehet a nemzetközi egyen-cégkultúra szerint dolgozni! Az elvárásaink viszont ugyan azok! Hatékonyan dolgozni, a legjobb teljesítményt kihozni a munkatársak közösségéből!

A megoldás kulcsa a termelést irányító – gyakorta abban közvetlenül is részt vállaló - vezetőknél található. Rajta múlik, miként tudnak egy-egy cégnél a berendezésein dolgozó munkatársakból hatékony, ütőképes csapatot szervezni és naponta sikerre vezetni. Ehhez persze adottságok is kellenek, de a vezetői munka legnagyobb része elsajátítható ismeretekre épül. Továbbképzésünkkel e kettős célnak igyekszünk megfelelni. A sajátos ágazati körülményeinkhez „testre szabott” ismereteket és vezetői módszereket adni! A cél: eredményes üzem, sikeres vezető.

Tanfolyamvezető tréner: Bálint Csaba

A képzési tematikából:

Mit tudjon egy jó vezető? - Hogyan csináld, hogyan NE csináld
Szervezés- és vezetéselméleti iskolákról
Személyiség; Személyiség tulajdonságai, típusai
Motiváció; Szükségletek
Ösztönzési formák, eszközök; Visszacsatolás
Tevékeny munkahelyi légkör
Személyes hatalom, vezetői kompetencia, szerepek, hitelesség
Szervezeti kultúra
Csoportból Csapat; Csapatépítés
Menedzselés, stratégiai és operatív irányítás
A hatékony vezető; Asszertív vezető
Döntés; Feladatkiadás; Ellenőrzés
Tervezés; Üzleti terv
Kommunikáció; Aktív hallgatás
Konfliktusmenedzsment; Problémás emberek
Változásmenedzsment

A képzés helye: Tahi Center irodaház konferenciaterme    (Bp. XIII. Tahi út 53-59 fsz. Ingyenes parkolás)

A tanfolyamot – a hatékonyság miatt – egyszerre legalább 8 és feljebb 16 fős csoportban indítjuk. Regisztráció a jelentkezések beérkezése sorrendjében. Jelentkezés a mellékelt tanfolyami jelentkezési lap visszaküldésével, vagy az egyesület honlapján. Telefonos jelentkezések esetén is minden esetben kérjük az írásbeli megerősítést!

A képzési időpontok:
2011. március 8. kedd
2011. március 22. kedd
2011. március 29. kedd
2011. április 5. kedd
2011. április 12. kedd

Alkalmanként 10.30 - 16.00 óra között, 1 óra ebédszünettel. Minden alkalommal elméleti előadások és esettanulmányok, elemzések kerülnek megvitatásra.

A képzés végén, értékelő tesztlapon mérjük fel a hallgatók felkészültségét. A sikeresen megoldók oklevelet kapnak, így a tréning a cég ISO továbbképzési terveibe illeszthető.

A tanfolyami díjak a továbbképzésen való részvételt, írásos anyagokat és minden kapcsolódó kiadványt, kávét és frissítőket, a vizsgadíjat és a hivatalos igazolás kiadását foglalják magukban. A befizetett tanfolyami díjakról számlát állítunk ki.

A tanfolyamról bármi okból esetlegesen távol maradó részére visszatérítést nem tudunk adni.

Jelentkezési határidő legkésőbb a tanfolyamkezdet előtt 2 héttel. (2011. február 22.) A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk és igazoljuk vissza. Tagjaink előnyt élveznek a jelentkezések elfogadásánál!p

Részvételi díj:

38.500 Ft + ÁFA/résztvevő
Ha a számlacímzett nem tagja az egyesületnek, úgy a részvételi díjhoz +3 500 Ft szervezési költséget érvényesítünk. Az igazolt munkanélkülieknek, vagy ha a munkaerőközpont a költségviselő valamint a PNYME legalább 1 éves tagsággal rendelkező egyéni tagjának, ha „saját zsebből” fizet, azaz a számla is a tag nevére kerül kiállításra, 20% kedvezményt nyújtunk!

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi utca 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.