Eseménynaptár 2011

Vevőelégedettség a nyomdaiparban

Dátum: 2011. április 19.

Helyszín: PNYME
Információ:

Vállalataink, főleg a vidékről érkezők észrevételei alapján a vevőelégedettséggel foglalkozó szakmai tréning 3 egységét most praktikusan egymást követően, egy napba összefogva ismét meghirdetjük.   

Az előadás időpontja:
2011. április 19. (kedd) 13.00 óra.
Az előadások helyszíne: Tahi Center irodaház konferenciaterme (1135 Bp. Tahi út 35-39)

Az előadásokon való részvétel költsége a PNYME tagvállalataitól érkezőknek és egyéni tagjainknak 4 000 Ft+ÁFA/fő. Más jelentkezőknek 10 000 Ft+ÁFA/fő
A tagjainktól érkező első 10 jelentkező számára ingyenes részvételt biztosítunk!
Jelentkezési határidő: 2011. április 11. hétfő délig.
A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk és igazoljuk vissza. Tagjaink előnyt élveznek a jelentkezések elfogadásánál!

A tréning célja és tematikája:
A nehéz pénzügyi és gazdasági helyzetben a vevőkkel való foglalkozás és a vevői szándékok megismerése fokozott jelentőségű. Minden iparág – a saját tevékenysége intenzív fejlesztése mellett - ezen a területen kezdett a leg intenzívebb kutatásba és fejlesztésekbe. Ezért már a közeljövőben elengedhetetlennek látszik a vevőelégedettség fogalmának a megismerése, ennek mérése és az eredmények felhasználása a hazai nyomdák számára is.
E témakőr megismertetésére és a felhasználás népszerűsítésre három részre tagolt tréninget tartunk:

1. A vevőelégedettség fogalma, elvárások.
2. A vevőelégedettség specialitásai a nyomda- és a papíriparban.
3. A vevőelégedettség mérési lehetőségei

Ezek az előadások mindenekelőtt a szakmai ismeretek növelését célozzák, de fontos az érdeklődés felkeltése a téma mélyebb tartalmainak megismerésére. Ezért a bevezető tréning önmagában is hasznosítható ismereteket ad, de az ezt az előadás sorozatot követően, második lépcsőben, a mélyebb ismeretekre nyitott érdeklődők számára, későbbi időpontban, - egy kidolgozott tananyag alapján kerülne sor az elmélet és a gyakorlati alkalmazás bemutatására. Az erre jelentkezésnek nem lesz feltétele a mostani tréningen való részvétel, de mindenképp előnyt jelent az ismeretek elsajátításához.

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi utca 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.