Eseménynaptár 2013

PPDexpo - Printing & Packaging Days

Dátum: 2013. november 19-21.

Helyszín: Budapest, SYMA csarnok
Információ:

"A szakma kiállítást akar, ehhez azonban el kellene hinnie magáról, hogy meg is tudja csinálni és értelme is van."

Idézet forrása: Print&Publishing 129/2011 számában megjelent, a 2011-es Printexpot értékelő "Kiállítás kell, de milyen?" cikk 19. oldal.

2013 most arról szól, hogy ez sikerül-e, és szakmáink reprezentánsai valamit visszaszerezhetnek-e a szakmák presztizs szerinti rangsora között hajdan elfoglalt pozíciójukból?

Vagy arról,, hogy ez a szakma is elemeire bomlik.

Részben a P&P cikkre emlékezve, részben sok más fórumon hallgatva a szakmai beszélgetéseket és nem kis részben a nemzetközi tapasztalatokat látva kezdeményezte a PNYME elnöke 2012 őszén egy új szakmai  esemény megvalósítását.

Így jött létre az az együttműködés a nyomda- és a csomagolóanyagokat gyártó ipar legnagyobb szakmai szervezetei - a műszaki egyesület (PNYME), a szakmai szövetség és a csomagolóanyagokat gyártókat tömörítő országos szövetség (CSAOSZ) között, ami a további szakmai szervezeteket is partnerségre ösztönözte. Összefogva és bevonva a papír-nagykereskedők egyesületét, a hullámtermék gyártók egyesületét a könyvkiadók- és könyvterjesztők, a szitanyomók és digitális képalkotók egyesületeit és más szakmai szervezeteket jött létre egy új szakmai fórum a papír- vagy más alapú hordozókra kerülő információk, mint kézbe vehető termékek gyártói és megrendelői illetve beszállító partnerei számára. És ami még ennél is fontosabb: olyan nyomott, messze a piaci árak alatti költségekkel, hogy a legkisebb cégek is megengedhessék maguknak a részvételt! Mert ez a legfontosabb célunk! Legyen pár nap, ahol újra együtt lehetnek az azonos érdeklődésű és érdekeltségű cégek, szakemberek, mert az internet korában sincs tartós üzleti siker a személyes kontaktusok nélkül!  

PPDexpo, azaz Print & Papckaging Days 2013

szakmai napok a nyomtatott infó-kommunikáció – természetes módon ideértve a csomagolóanyagokat, mint alapfunkcióik mellett információt is közvetítő termékeket - előállításában közreműködő szakembereknek és vállalkozásoknak

  • Innováció a technológiákban
  • Integráció a gyártási eljárások között
  • Kommunikáció minden irányzat és szakterület között az ötlettől az értékesítésig

 

Önök nélkül ez a rendezvénysorozat nem lehet teljes!

És kérdés, Önök vajon megtehetik, hogy kimaradnak?

Töltse le a jelentkezési dokumentációt és jelentkezzen még ma!

Az előzményekről, a szervezésről és a megvalósításról a 2013-as PNYME-vándorgyáűlésen elhangzott prezentáció ad jó összefoglalást ami letöthető az előadás hanganyagával együtt.

A programmok szervezése, előkészítése lebonyolítása a szervezeteink összefogásával jön létre. Ez a konstrukció két szempontból is előnyös és főleg eredményes lehet.

Mivel a rendezvénysorozatnak és kiállításnak a szervezését a kezdeményező szakmai szervezetek közös felelősségével működtetett program-csapat végzi, ezért nem a saját profit, hanem mindenekelőtt a résztvevőknél, azaz a vállalatoknál megjelenő haszon szempontjaok tudnak érvényesülni. (A megvalósításba már természetesen profi alvállalkozók kerültek bevonásra, de ezek kiválasztásánál, versenyeztetésénél szintén a résztvevők érdekei a meghatározóak. Mindezek persze nem jelentik azt, hogy a rendezvénycsokor egészének nem kell eltartania önmagát!)

Másik esélye a sikernek, hogy a kezdeményező szervezeteknek egyrészt rálátásuk van a hazai viszonyokra másrészt ismerik a nemzetközi trendeket és képesek azok adaptálására. És az sem elhanyagolható szempont, hogy a szervezeteken keresztül garantáltan érvényesülni tud a pártatlanság és függetlenség.

 

A szervezések gyakorlati és koordinációs feladatait a PNYME látja el. Az társulás azonban nyitott az együttműködésre a nem az azonnali és közvetlen gazdasági haszon szempontja felől közelítő további szakmai szereplők előtt is.

Ajánljanak, közvetítsenek előadókat, partnereket a szakmai programokra

Vegyenek részt kiállítóként!

Részvételi szándékot kérjük a konyvrestaurator@gmail.com

címen jelezzék

Észrevételeiket, ötleteiket, javaslataikat – természetesen kritikájukat is - elsődlegesen Pesti Sándornak (pesti@pnyme.hu) vagy Fábián Endrének  fabian@pnyme.hu címzett E-mailben várjuk, de a szervezésben partner szervezetek bármelyikének elnöke is köszönettel fogadja!

 

Részvételi díj:

 

Kötelező regisztrációs díj (tartalma: katalógus alapbeiktatás, informatív hozzáférés a látogatói adatbázishoz, kiállítói belépők, kiállítói meghívók)

Kiállító, Társkiállító részére

 

35.000 Ft + Áfa

 

Szakmai szervezetek tagvállalatainak kedvezményesen

Szövetségi tagok (PNYME, NYPSZ, CSAOSZ, MAHUSZ, MKKE, FSD) részére

30.000 Ft + Áfa

Képviselt cégek részére

(Az önállóan katalógusba kerülés terület nélkül)

 

15.000 Ft + Áfa/cég      A bejelenteni kívánt képviselt cégek száma: _______

 

Az érvényes jelentkezés feltétele a cégszerűen aláírt Jelentkezési lap, valamint a regisztrációs díj kiegyenlítése. A kedvezményre jogosultság feltétele a rendezett 2012. és 2013. évi tagdíj! A kedvezmények július 31-e utáni jelentkezéseknél nem érvényesíthetőek.

 

Kiállítási terület igénylése a regisztrációs díjat és standfelépítményt NEM tartalmazza

(A minimálisan igényelhető terület 6 m2. 12 m2nél kisebb terület csak egységstanddal rendelhető. Sarokstand igénylése a területbérleti díj +10 %)

Helydíj

Szövetségi tagok részére

Nem szervezeti tagok

2013. július 31-ig

Nem szervezeti tagok

2013. július 31 után

6 - 24 m2 között

8.000 Ft /m2 + Áfa

12.000 Ft /m2 + Áfa

15.000 Ft /m2 + Áfa

25 - 70 m2 között

7.000 Ft /m2 + Áfa

11.000 Ft /m2 + Áfa

13.000 Ft /m2 + Áfa

70 m2 fölött

6.000 Ft /m2 + Áfa

10.000 Ft /m2 + Áfa

11.000 Ft /m2 + Áfa

 


Feltöltött dokumentumok:

Application Form for PPDexpo 2013
Letölthető fontos információk a jelentkezéshez
Letölthető jelentkezési lap
Letölthető jelentkezési lap angol változata
Letölthető szabadon felhasználható PPDexpo logo
Letölthető szuper kedvezményes kiállítási stand ajánlatok
PPDexpo prezentáció PNYME vándorgyűlésen 2013május30
Terjeszthető PPDexpo szórólap - küld tovább barátaidnak is!
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi utca 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.