Eseménynaptár 2014

IPEX

Dátum: 2014. március 24-29.

Helyszín: London
Információ:

Az IPEX egyrészt az internetes információhoz jutás egyszerűsödése és az így elérhető információk hihetetlen bősége, másrészt az ázsiai térség technológiai kínálatának a nyomdaiparban is érzékelhető előretörése miatt sokat vesztett a jelentőségéből. Ennek ellenére változatlanul szakmáink egyik legnagyobb világeseménye! Birmingham után az idén új helyszínen, Londonban az ExCell kiállítási központban rendezik. A kiállítás honlapjáról a több mint 1.200 kiállítót tartalmazó aktuális kiállítói lista és sok más hasznos információ letölthető. www.ipex.org

Ehhez kapcsolódva biztosítjuk a feltételeket a szakmai utazáshoz a nyomtatott termékek jövőjében bízó kollégáknak.

Kérjük, soron kívül vizsgálják meg, hogy tervezik-e az Ipex 2014 megtekintését és haladéktalanul jelezzenek vissza, ha igen.

Kínált szolgáltatások:

Az idei IPEX Londonban az ExCell kiállítási központban kerül megrendezésre 2014. március 24-29. (hétfő-szombat) között. A rendelkezésünkre álló információk alapján nem tervezünk nagyobb létszámú csoportos kiutazást, viszont egyéni jellegű kiutazásokhoz (cégenként pár fő) megszervezzük a feltételeket. Mindenekelőtt a szállások (lásd lejjebb a konkrét ajánlatokat), de igény szerint a repülőjegyek, transzferek, helyi közlekedés, belépők, stb.  

Szállás lehetőségek 2014. március 26-30 (szerda-vasárnap) között. Az üzletemberek és turisták körében egyaránt kedvelt szállodák London egyik patinás üzleti és bevásárló negyedében a Hyde park északi oldalán, a Bayswater negyedben csendes utcákban, de a forgalmas Bayswater Road (ennek folytatása az Oxford Street) közelében találhatóak. A 3 metro állomás közelsége - Bayswater, Lancaster Gate, Paddington - biztosítja, az IPEX illetve London nevezetességeinek könnyű megközelítését.

 Lancaster Gate Hotel 3* (66 Lancaster Gate London W2 3NA)   http://www.lancastergatehotelhydepark.co.uk

Kedvelt, központi fekvésű 188 szobás nagymúltú szálloda a Hyde Park és a Holliday Villa Hotel közelében, tipikus angol épületben.

A szálloda szolgáltatásai: lift, bár, étterem, WLAN. A szobák felszereltsége, TV, klíma, széf, kávé/teafőző.

2-ágyas szobában személyenként reggelivel 4 éjszakára 314 € /fő

Ugyanezek a szobák egyágyasként 4 éjszakára 554 € /szoba/fő

Holiday Villa Hotel 3* (37 Leinster Gardens, London W2 3AN)   http://www.holidayvillahotellondon.com

A Paddington pályaudvar és a Hyde park között fekvő, a negyedre jellemző tipikus angol épületben elhelyezkedő, de Malajziai üdülőszálló-lánc tulajdonában álló szálloda, közel a Lancaster Gate hotelhez.

A szálloda szolgáltatásai: étterem, széf, Spa - hagyományos ázsiai masszázzsal, szaunával.

A szobák berendezésén érződik a maláj vendégszeretet és a berendezésnél az igényes vendégek elvárásait vették figyelembe. Felszereltség: TV, hajszárító, tea/kávéfőző, internet csatlakozás.

1-ágyas szoba reggelivel 4 éjszakára  398 € /egyágyas szoba

2-ágyas szobában személyenként reggelivel 4 éjszakára 239 € /fő

 

A szállodákat március elsejéig tudjuk tartani.

 

Utazás egyénileg, de igény szerint a repülőjegyeket intézzük a kiválasztott járatra*

A transzfereket, a helyi közlekedési jegyeket, baleset és poggyászbiztosítást, a sikeres kiállítás látogatás egyéb

feltételeit igény szerint intézzük.

Az árakat EUR-ban adjuk meg, és mint szakmai utazás szervezési költséget, a számlázáskor érvényes MKB valuta eladási árfolyamon számítva forintban számlázzuk. A megadott árak a külföldi szolgáltatások árai! A megrendelt szolgáltatások árain felül tagjainknak 5.000 Ft, egyéb cégeknek 10.000 Ft egyszeri szervezési költséget számlázunk.

 

A kiállítási belépő az Ipex honlapján történő előzetes regisztrációval ingyenes. Helyszínen (pénztárban) 30 GBP (https://olr.registerbynet.com/IPEX2014/Home/NewUser?type=Visitor)

 

*Mivel repülőjegyeket mi is csak úgy tudunk foglalni, ha konkrét személyekre történik a foglalás (az később már nem módosítható), ezért csak különegyeztetés után intézzük.

 Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Egyéni tagjaink és jogi tagjaink munkatársai előnyt élveznek a jelentkezések elfogadásánál.

 A jelentkezéseket visszaigazoljuk és a választott szolgáltatásoknak megfelelően, kiszámlázzuk. Az utazáson csak azok vehetnek részt, akik a teljes részvételi díjat legkésőbb 2014. március 14-ig megfizetik és nincs lejárt tartozásuk az egyesületnél.

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.