Eseménynaptár 2014

Észak-Olasz nyomdaipari szakmai tanulmányút

Dátum: 2014. május 27-29.

Helyszín: Bergamo és környéke (Lombardia) Lásd a letölthető térképvázlatot!
Információ:

A Keményfém Kft-vel együttműködésben szakmai utazást szervezünk elsődlegesen a kötészeti és papírfeldolgozó (finishing) berendezések gyártásának megtekintésére és a sikeres nyomdai alkalmazások tanulmányozására Észak-Olasz nyomdákban.

A szakmai tanulmányút céljai:

  • hazai nyomdák exportképes tevékenységeinek bővítése
  • ismert berendezésekkel elérhető nagyobb termelékenység, a berendezésekben rejlő lehetőségek mind teljesebb kihasználása
  • új vagy kevésbé ismert berendezések megismerése
  • partnerkapcsolatok kiépítése.

Program:

Május 27. kedd

Utazás a WizzAir menetrendszerinti járatával Milano Malpensa repülőtérre.

WA 62333 BUD – MXP        06:00 – 07:40

Transzfer a SOLEMA SRL. nyomdagépgyárba, szakmai bemutatók

Ebéd a Solemánál majd transzfer és üzemlátogatás az SCS AUTOMABERG nyomdagépgyárban

Transzfer a szállodába

Május 28. szerda       Egész napos szakmai program

Reggeli után transzfer az IGF nyomdába Aldenoba (cca 160 Km) Üzemlátogatás és szakmai bemutatók

Ebéd a helyszínen majd utazás a VERONAPACK nyomdába (cca. 109 km) Üzemlátogatás majd transzfer a szállodába (cca. 130 km.)

Május 29. csütörtök  Egész napos szakmai program

Reggeli után transzfer (cca. 10 Km) majd üzemlátogatás az ARTI GRAFICHE JOHNSON nyomdában

Transzfer (cca. 40 Km) majd üzemlátogatás a ROTOLITO LOMBARDA SPA (a térképvázlaton „A” jelzetű) nyomdában

Transzfer (cca. 30 KM, útközben ebéd lehetőséggel) a ROTOLITO LOMBARDA SPA (a térképvázlaton „B” jelzetű) nyomdába majd üzemlátogatás és szakmai bemutatók.

Transzfer a szállodába

Május 30. péntek

Korai Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás a Ryanair menetrendszerinti járatával.

FR 8412 MXP – BUD 10:20 – 11:55

 

Utazás módja: Az utazás 2 alternatív módon lehetséges.

  • Központilag szervezetten, repülővel*
  • Egyéni utazással** pl. gépkocsival. Találkozó a SOLEMA SRL cégnél (Via Carducci 18. 24066 Pedrengo, Bergamo) 27.-én kedden délelőtt 10:00-kor. A további programokon már a csoporttal együtt utazva történik a részvétel!

*Amennyiben a jelentkezők száma lényegesen meghaladná a lefoglalható repülőjegyek számát, akkor központilag szervezetten mikrobusszal vagy autóbusszal történő utazást is szervezünk a Bp. – Bergamo – Bp. útvonalra.

**Igény esetén már 26. éjszakára is biztosítjuk a szállást a helyszínen illetve oda- és/vagy hazaúthoz, egyéb útközben megvalósítható programokhoz is megszervezzük a tranzitszállásokat

Szállás

Hotel Executive**** (Via Nazionale 67 24060 San Paolo d’Argon (BG))

www.executive-hotel.it     GPS: N 45.685185 E 9.797128

Kertvárosi környezetben elhelyezkedő, busszal és személyautóval is egyaránt Jól megközelíthető modern szálloda. A szállóvendégeknek saját, ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Praktikusan berendezett kényelmes szobáiban szokásos felszerelések mellett WiFi elérés biztosított.

Bergamo történelmi városközpontja taxival 8-10 perc és a szállodától pár percre található egy nagy bevásárlóközpont (Bennet) is.

 

Igény, vagy túlfoglalás esetére alternatíva: Hotel Excelsior San Marco**** (Piazza Republica 6 24122 Bergamo) www.hotelsanmarco.com Ez a klasszikus stílusú elegáns belvárosi szálloda Bergamo városközpontban található, ezért szobaárai is cca. 40 %-al magasabbak. A parkolás a hotel garázsában 20 €/nap. 

 

Jelentkezés On-line vagy a letölthető PDF jelentkezési lap használatával.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Egyéni tagjaink és pártoló jogi tagjaink munkatársai előnyt élveznek a jelentkezések elfogadásánál.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy túljelentkezés esetén a meglátogatandó üzemekben készülő, a Keményfém Kft. által forgalmazott, berendezésekhez konkrétabban kötődő jelentkezőket előnyben részesítsék a jelentkezések elfogadásakor.

Igénybejelentés és regisztrációs határidő AZONNAL

Végleges jelentkezési határidő: 2014. április 22.

A jelentkezéseket visszaigazoljuk és a választott szolgáltatásoknak megfelelően – kívánságra EUR-ban vagy HUF-ban - kiszámlázzuk.

 

Az utazással kapcsolatos további részletek kérhetők az egyesület titkarsag@pnyme.hu Email címén vagy a 36-1-783 0347 telefonján illetve a szakmai tartalom kérdésében eri@kemenyfem.hu és farago@kemenyfem.hu Email címen vagy a 36-29-360 242 telefonon a Keményfém Kft-nél.

 

Az utazáson csak azok vehetnek részt, akik a teljes részvételi díjat az utazás megkezdése előtt úgy befizetik, hogy az a PNYME számláján legkésőbb 2014. május 19-ig megjelenik, és nincs lejárt tartozásuk az egyesületnél.

Személycseréket csak azonos neműek között, vagy az egyágyas felár vállalásával tudunk elfogadni.

Részvételi díj:

Részvételi díj

Az megadott árakat kívánságra Euróban vagy Forintban számlázzuk. A Forintban történő fizetésnél a számlázáskor érvényes MKB deviza vételi árfolyamot alkalmazzuk!

2Á elhelyezéssel                    336 EUR/fő + ÁFA

Egyágyas felár                                      66 EUR/fő + ÁFA

Baleset és poggyászbiztosítás              3 900 Ft/fő (EU-n belül történő utazásokhoz is ajánlott) 

Útiköltség: Repülővel a Budapest – Milano – Budapest útvonalon menetrend szerinti járatokkal a meghirdetés időpontjában cca. 45.000 Ft/fő (A helyek lekérése folyamatban, de a repülőjegy árak a létszámtól függően is és más tényezőktől függően is könnyen változhatnak.) Gépkocsival Budapest – Graz – Klagenfurt – Udine útvonalon számolva cca. 1.100 Km, Bp – Maribor – Trieszt – Padova útvonalon cca 940 Km.

 

A részvételi díj tartalmazza: 3 éjszaka szállást büféreggelivel 2Á szobában, a reptér és a hotel közötti transzfereket, a szakmai programokat (beleértve a helyszínek közötti összes transzfer költségét).

Az ár nem tartalmazza: az utazási költséget, az egyéni utasbiztosításokat, a meghirdetett programoktól független helyi közlekedési költségeket és az egyéb személyes kiadások költségeit.

 

Az utazást a meghirdetett feltételekkel csak legalább 12 fő résztvevő esetén tudjuk elindítani. Az út elmaradása esetén az Egyesület a befizetet részvételi-díjakat - a befizető kívánsága szerint - visszafizeti, vagy más szolgáltatás ellenértékének jóváírja.

Az utazásra bárki jelentkezhet, de az egyesülettel tagsági viszonyban nem álló számlacímzetteknek + 6.000 Ft+ÁFA/fő egyszeri szervezési költséget számolunk fel.

Igény esetén megszervezzük, illetve biztosítjuk: félpanzió, egyéb programok, a gépkocsival utazóknak tranzitszállás(ok), stb.


Feltöltött dokumentumok:

A szakmai tanulmányút térképvázlata - letölthető JPEG
A szakmai tanulmányút térképvázlata - letölthető PDF
Észak-olaszországi üzemlátogatás
Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.
Telefon: 30/927-8317 E-mail: titkarsag@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.