Szakma Sztár Fesztivál 2023 – Döntő

Események

Gratulálunk minden eredményesen szereplő versenyzőnek, akik a Hungexpón 2023. április 24-26 között megmutatták, hogy ők a nyomdaipar legkiemelkedőbb végzős diákjai!

Nyomdaipari technikus

  1. helyezett – Sárik Dániel
  2. helyezett – Zsilinszki Zsolt
  3. helyezett – Juhász Emília

Nyomdaipari technikus – nyomdai előkészítő

  1. helyezett – Gera Gara Attila
  2. helyezett – Csík Boglárka
  3. helyezett – Tatai Emma Eszter

Különdíj: Csík Boglárka által készített kitűnő pályamunkájáért HATÁRIDŐNAPLÓ 2023 NYÁR címmel – amelyet a Pátria Nyomda Zrt. kiad és értékesít országos szinten

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, 2023. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont A, F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az esemény idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, az agrár szakmák bemutatóival együtt valósult meg közel 15.000 látogató részvétele mellett.

A fesztivál keretében 72 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek. A látogatók a EuroSkills verseny szakmai bemutatóiba és a WorldSkills nemzetközi válogató versenyeibe is bepillantást nyerhettek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakmaválasztás népszerűsítése és bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

Gratulálunk az eredményekhez!

Leave a reply

Verified by MonsterInsights