drupa 2024. 05/28-06/07.

The event is expired

„We create the future” azaz mi alkotjuk a jövőt, hangzik a 2024-es drupa szlogenje. A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNyME) pedig hagyományai szerint minden támogatást megad ahhoz, hogy ennek az eseménynek, minél több hazai szakember is a részese lehessen. Ha lenne drupa szlogenünk, valahogy így hangzana: „We organize your participation”

A kiállítást a szokásosnál is nagyobb várakozás előzi meg, hiszen a legutóbbi drupa (2016!) megrendezése óta rengeteg innováció és fejlesztés történt az iparágunkban, amelyet most mindenki szeretne testközelből megismerni és inspirációkat gyűjteni az elkövetkező évekhez.

Teljeskörű megoldást kínálunk bármilyen részvételi konstrukcióban. Igény esetén repjegyet, bérelt autót biztosítunk. A Magyar drupa falu főhadiszállása most is a holland Landal De Lommerbergen parkban rendezkedik be, ahol a szállásvariációk mellett, vacsora és tranzit opciókat is kínálunk a résztvevők számára. A drupa belépőjegyek pedig idén is a legjobb árakon szerezhetőek be rajtunk keresztül.
A park a pandémia alatt teljes felújításon esett át, amely kapcsán vadonatúj belsőt kapott minden bungaló és a központi terek is.

Amennyiben az ajánlatban szereplőektől eltérő igénye lenne, vagy más időbeosztásban tervezi kiutazását, akkor a következő elérhetőségeken kereshet és igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást.
Tel: +36/30 927-8317; E-mail: titkarsag@pnyme.hu

Leave a reply

  Esemény részletei

  2024.05.28. 10:00
  2024.06.07. 17:00
  Düsseldorf
  Messe Düsseldorf

  Szervezők

  Verified by MonsterInsights