– – – Flexószimpózium – – – 2024. március 13-14.

The event is expired

A FLXO SYMP nyitja a szakmai programokban bővelkedő 2024-es esztendőt, amelynek csúcspontja kétségkívül a drupa lesz. Az idei rendezvény főszponzorai a nilpeter, flexoclean és az Euro Top Grafix Kft. lesznek, akik izgalmas és naprakész információkkal készülnek a keskenypályás címke és hajlékonyfalú csomagoló anyag gyártás és tisztítás területének újdonságaival kapcsolatban.

A résztvevőket idén is igen gazdag szakmai programmal és színvonalas üzemlátogatásokkal várjuk. Folytatjuk a mesterséges intelligencia iparágunkra gyakorolt hatásainak vizsgálatát, valamint górcső alá vesszük a flexó nyomdák digitalizációját, megismerkedünk ezen folyamat leglényegesebb trendjeivel.

A rendezvény helyszíne Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne a Four Points By Sheraton Kecskemét Hotel**** lesz, amely minden tekintetben méltó helyszíneként szolgál a FLXO SYMP rendezvényünknek.

A csütörtöki üzemlátogatások helyszínei a kimagasló innovációról és sokoldalúságáról híres Druk-ker Kft. és a hazai flexo nyomóforma készítés egyik legmeghatározóbb és legdinamikusan fejlődő vállalkozása a Perfekt&Design Kft. lesznek.

Leave a reply

  Esemény részletei

  2024.03.13. 10:30
  2024.03.14. 14:30
  Four Points by Sheraton Kecskemét
  6000 Kecskemét, Izsáki út 6.

  Szervezők

  PNYME/NYPSZ
  titkarsag@pnyme.hu
  36309278317
  http://pnyme.hu
  A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) 1948 óta a papír- és a nyomdaipar, a könyv- és lapkiadás, a restaurálás, a papírkereskedés és az ezekhez kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek ill. tanulók, nyugdíjasok, stb. valamint az ilyen profillal működő vállalkozások önkéntes társulása.

  Szponzorok

  nilpeter
  Flexoclean
  Euro Top Grafix Kft.
  Verified by MonsterInsights