– – – PRINT MEET és GPwA – – – 2023.november 9-10.

The event is expired

A szakmai eseménynaptár utolsó nagy hazai rendezvénye a PRINT MEET idén Zalaegerszegre érkezik. Az esemény szponzora a Hesse Trade Kft. A konferencia „mainstream” témáit, talán nem meglepő módon, a robotizáció és a mesterséges intelligencia szolgáltatják majd, melyeket a nyomdaipar szemszögéből dolgozunk fel.

Az előző évek gyakorlatát folytatva, a csütörtöki nap délelőttjén kerül megrendezésre a GPwA 2023. Zöld Minikonferencia és Díjátadó.

A második napon meglátogatjuk a Svéd Elanders csoport Magyarországi telephelyét, a Zalalövőn üzemelő Elanders Hungary Kft-t, aki a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ország egyik legmodernebb, legjelentősebb nyomdaipari szolgáltatójává vált. Az üzemlátogatás másik helyszíne a Helikon Nyomda Kft. lesz, aki pedig a kiváló minőségű öntapadós címkék gyártásáról közismert.

A csütörtöki konferenciák (GPwA és PRINT MEET) helyszíne Zalaegerszeg belvárosának legújabb modern épülete, a Mindszentyneum lesz, melyet 2023 nyarán az év középületének is megválasztottak. A különleges légkört biztosító helyszín, a rendezvény napján kizárólag a nyomdász szakma képviselőit fogadja, így igény szerint fakultatív helyszíni tárlatvezetésre is lehetőség nyílik.

Preferált elektronikus jelentkezés egy perc alatt Google form segítségével ezen a linken

Leave a reply

  Esemény részletei

  2023.11.09. 10:00
  2023.11.10. 14:00
  Zalaegerszeg
  Zalaegerszeg

  Szervezők

  PNYME
  titkarsag@pnyme.hu
  36309278317
  A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) 1948 óta a papír- és a nyomdaipar, a könyv- és lapkiadás, a restaurálás, a papírkereskedés és az ezekhez kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek ill. tanulók, nyugdíjasok, stb. valamint az ilyen profillal működő vállalkozások önkéntes társulása.
  Verified by MonsterInsights