– – – READY 2 OPERATE SYMP- – – 2023. október 12.

The event is expired

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület rendezvénynaptárában hosszú évekig bérelt helye volt a „Nyomdaipari karbantartók éves konferenciájának”, amely a nyomdaipart mozgásban tartó műszaki vezetők, mérnökök és gyakorló szakemberek fóruma volt. A pandémia sajnos ezen program évtizedes sorozatát is megszakította, azonban 2023-ban megújult formában és tartalommal, READY 2 OPERATE SYMP néven tér vissza a PNYME eseményei közzé. A rendezvény eredeti célkitűzése változatlan, azonban a program nem kizárólagosan az előadások köré szerveződik, hanem a gyakorlati tapasztalatszerzés lehetőségét is tartalmazza. Az esemény együttműködő partnere a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete (MIKSZ). A TPM esettanulmány bemutatásának helyszíne a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. lesz.

Az esemény helyszíne a Révész Hotel és Étterem, amely a  Dining Guide Magyarország értékelése alapján Magyarország TOP100 legjobb éttermei között szerepel.

Kitűzött céljaink:

 • a nyomdaipari műszaki területen dolgozó kollégák a munkájukat támogató előadásokat hallgathassanak;
 • új gyakorlatokkal és módszerekkel ismerkedjenek meg;
 • nyomdaipari esettanulmányokat dolgozhassanak fel;
 • új kollégákat ismerjenek meg és értékes kapcsolatokat építhessenek,
 • találkozhassanak a kollégáikkal és megbeszélhessék aktuális problémáikat;
 • a felvetett problémáikra megoldásjavaslatokat kaphassanak;
 • Lean-elvekkel és jó gyakorlatokkal ismerkedhessenek;
 • a feldolgozott témák széleskörűen támogassák azt, ami az Ő munkájuk hasznos végtermékeke, azaz a pénztermelésre kész üzemállapotot! Ezt jelenti a megújult READY 2 OPERATE SYMP!

 

A program részletes programja és a részvétel feltételei az alábbi hirdetményben találhatóak.

A jelentkezéseket on-line, erre linkre kattintva, illetve az alább letölthető jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre kérjük megküldeni.

EARLY BIRD kedvezményes ajánlat 2023. szeptember 22-ig!

Leave a reply

  Esemény részletei

  2023.10.12. 10:00
  2023.10.12. 23:00
  Győr

  Szervezők

  PNYME
  titkarsag@pnyme.hu
  36309278317
  http://pnyme.hu
  A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) 1948 óta a papír- és a nyomdaipar, a könyv- és lapkiadás, a restaurálás, a papírkereskedés és az ezekhez kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek ill. tanulók, nyugdíjasok, stb. valamint az ilyen profillal működő vállalkozások önkéntes társulása.
  Verified by MonsterInsights