Utazz velünk a drupára!

Események

„We create the future” azaz mi alkotjuk a jövőt, hangzik a 2024-es drupa szogenje. A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNyME) pedig hagyományai szerint minden támogatást megad ahhoz, hogy ennek az eseménynek, minél több hazai szakember is a részese lehessen. Ha lenne drupa szlogenünk, valahogy így hangzana: „We organize your participation”

A kiállítást a szokásosnál is nagyobb várakozás előzi meg, hiszen a legutóbbi drupa (2016!) megrendezése óta rengeteg innováció és fejlesztés történt az iparágunkban, amelyet most mindenki szeretne testközelből megismerni és inspirációkat gyűjteni az elkövetkező évekhez. Bízunk benne, hogy az alábbi ajánlatok között mindenki megtalálhatja azt az opciót, amely számára/kollégái számára a legmegfelelőbb. A Magyar drupa falu főhadiszállása most is a holland Landal De Lommerbergen parkban rendezkedik be, ahol a szállás mellett, vacsora és tranzit opciókat is kínálunk a résztvevők számára. A park a pandémia alatt teljes felújításon esett át, amely kapcsán vadonatúj belsőt kapott minden bungaló és a központi terek is.

Amennyiben az ajánlattól eltérő igénye lenne, vagy más időbeosztásban tervezi kiutazását, akkor a következő elérhetőségeken kereshet és igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást.

Tel: +36/30 927-8317, e-mail: titkarsag@pnyme.hu

A drupára történő jelentkezés folyamatosan biztosított, azonban kizárólag az aktuálisan érvényes kondíciók alapján tudunk minden jelentkezést visszaigazolni!

Jelen ajánlat 2024. január 31-ig él, ezt követően az árak az aktuális kondíciók alapján fognak frissülni. További részletek és jelentkezési lap az alábbi linken érhető el.

 PNYME_drupa_ajánlat_2024_01_15.pdf

Leave a reply

Verified by MonsterInsights